Deze week was er weer veel rookvrij nieuws. Een overzicht van 5 initiatieven in Velsen, Bussum, Veenendaal, Zwolle en Amsterdam.

Sporthallen Velsen

In Velsen zijn sporthallen, het gemeentehuis en een buitenzwembad rookvrij gemaakt. Twee jaar geleden nam de gemeenteraad er al een motie aan, en deze week liet de wethouder zich graag fotograferen terwijl hij de bekende banner voor het zwembad plaatste.
Lees hier het volledige artikel

Tennisvereniging Bussum

In Bussum is tennisvereniging GLTC Het Spieghel rookvrij verklaard per aanstaande 1 mei. Het initiatief kwam van enkele leden, en na een enquete bleek de overgrote meerderheid van de leden voorstander van een geheel rookvrije vereniging. Wie nog wil roken, moet dit buiten het zicht van de kinderen en buiten het terrein doen.
Lees hier het volledige artikel

Lidl Veenendaal

In Veenendaal wordt opnieuw een Lidl geheel tabaksvrij. Het is een nieuwe winkel in de gemeente, dus de winkel gaat meteen van start zonder tabak te verkopen.
Lees hier het volledige artikel

Kinderboerderij Zwolle

In Zwolle is de eerste kinderboerderij rookvrij gemaakt. De wethouder kwam naar kinderboerderij De Wezenlanden om het bordje te onthullen, zie de foto hierboven.
Lees hier het volledige artikel

Novotel Amsterdam Airport

Dan nieuws uit het bedrijfsleven. Novotel Amsterdam Airport gaat de rokende medewerkers helpen om te stoppen met roken. Alle rokende teamleden zijn benaderd of ze open staan voor een stoppoging, en de kosten ervan worden gedeeltelijk of geheel vergoed door hun werkgever.
Lees hier het volledige artikel

Meldpunt
info@cleanairnederland.nl
010-3200023 | 06-30082264
        
Word lid